[Afbeelding bedrijfslogo]                                                                                                                                                                                                                                                                         Start
Contact
Zoeken

                                                                                Geboorteborden

 
Nieuws Geboorteborden V-Borden 3D-ooievaars Voorwaarden

 

 

Assortiment
Assortiment tweeling
Borden op maat

ASSORTIMENT

Het assortiment geboorteborden heb ik in een drietal categorieŽn gesplitst.

De eerste categorie is het algemene assortiment, met name gericht op de geboorte van eenling. De keuze loopt hier uiteen van Disney-afbeeldingen tot Nijntje en bijvoorbeeld Forever Friends.
De tweede categorie is specifiek gericht op de geboorte van een tweeling. De keuze is hier momenteel nog wat beperkt, aan een uitbreiding van het assortiment wordt gewerkt.
De derde categorie is de categorie "Borden op maat". Hierin zijn geen voorbeelden terug te vinden, wel de voorwaarden en prijsconsequenties voor het op aanvraag maken van een bord. Hierbij kan bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de afbeelding op het geboortekaartje of de inrichting van de babykamer. Met andere woorden: hier kunnen we alle kanten op. Ook hier bestaat de mogelijkheid de constructie met de hierboven vermelde paal en houder toe te passen. De bijkomende kosten voor paal en houder bedragen EUR 25,00.

 

PAAL MET HOUDER

Alle geboorteborden voor de verhuur zijn voorzien van voorgeboorde gaten, welke passen op een     
meegeleverde grote houten paal. Deze paal kan in een eveneens meegeleverde houder worden
      
geplaatst welke gemakkelijk in de grond gedraaid kan worden. De lengte van deze palen is 150 cm.    

De huur van deze palen zit in de huurprijs van de geboorteborden inbegrepen.  

 

NAAM OP BORD

Het is natuurlijk het leukst om ook de naam van de pasgeborene(n) op het geboortebord weer te geven. Hiervoor kunnen plakletters gebruikt worden. Ik kan deze plakletters ook meeleveren (al voorgeplakt indien wenselijk). Het betreffen hier zwarte plakletters. De prijs van deze plakletters bedraagt EUR 0,75 per letter.

Text Box:

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@bord-en-zo.nl.
Copyright © 2011 Bord & Zo
Laatst bijgewerkt: 10 november 2011